Contact


SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL
J13/4787/1992
RO 3962336
Str. Albatros nr. 9
Localitatea: Mangalia, Cod postal 905500


HOTEL LAGUNA *** MANGALIA
Coordonate GPS:   43.809876, 28.586857
Distanta fata de gara: 1.42 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.45 km


Tel. 0341 565 404
Mobil: 0743 335 929


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


         Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor - http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262) , S.C. LIAL STAR IMPORT EXPORT S.R.L, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra,un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
         Scopul colectarii datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice,facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor personale vizate si a bunurilor societatii si a imprejmuirilor afectate acestora.
         Sunteti obligat(a) sa furnizati datele d-voastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice,facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor d-voastra si ale operatorului de servicii turistice.Refuzul d-voastra determina imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice.
         Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul d-voastra tacit(intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului “ Zona supravegheata video”).Spatiile supravegheate video sunt receptia,holurile hotelului si imprejmuirile aferente hotelului.
          Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL si sunt comunicate ,la cerere,numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.
          Conform Legii nr. 677/2001,beneficiati de dreptul de acces,de interventie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a a adresa justitiei.Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.Pentru exercitarea acestor drepturi,va puteti adresa cu o cerere scrisa,datata si semnata la SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL,cu sediul social in  Str. Albatros nr. 9, bl. F1, ap.34, Mangalia, jud. Constanta,Cod postal 905500,cu confirmare de primire sau la e-mail:lagunamangalia@yahoo.com. 
De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Definitii:
- Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
- Prelucrarea datelor cu caracter presonal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate,cum ar fi colectarea,inregistrarea,organizarea,stocarea,adaptarea ori modificarea,extragerea,consultarea,utilizarea,dezvaluirea catre terti prin transmitere,diseminare sau in orice alt mod,alaturarea ori combinarea,blocarea,stergerea sau distrugerea.
- Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.
- Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal,accesibila potrivit unor criterii determinate,indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale sau geografice.
- Operator – orice persoana fizica sau juridica,de drept privat ori de drept public,inclusiv autoritatile publice,institutiile si structurile teritoriale ale acestora,care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
- Tert - orice persoana fizica sau juridica,de drept privat ori de drept public,inclusiv autoritatile publice,institutiile si structurile teritoriale ale acestora,alta decat persoana vizata,operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite,sunt autorizate sa prelucreze date.
- Destinatar - orice persoana fizica sau juridica,de drept privat ori de drept public,inclusiv autoritatile publice,institutiile si structurile teritoriale ale acestora,careia ii sunt dezvaluite date,indiferent daca este sau nu tert;autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari.
- Date anonime – date care datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare,nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila.
- Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare,promovare.


COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

            SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL poate colecta de la d-voastra date cu caracter personal dar numai cu acordul d-voastra si daca ni le furnizati voluntar.Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul d-voastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului “Zona supravegheata video”).Spatiile supravegheate videao sunt receptia,holurile hotelului si imprejmuirile aferente hotelului.
            Formularul de comanda – rezervare cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta pentru rezervarea serviciilor turistice si apoi facturarea acestora.Aceste informatii sunt prelucrate de persoanele care se ocupa de rezervari,potrivit organigramei societatii.Aceste persoane au obligatia de a utiliza datele d-voastra cu caracter personal,furnizare cu ocazia completarii formularului de rezervare numai in interesul serviciului.
            De asemenea,in cazul in care utilizatorul decide achizitionarea serviciilor turistice solicitate,datele d-voastra sunt transmise securizat compartimentelor receptie si contabilitate pentru intocmirea documentelor contabile conform legii.
            Persoanelor care intra in contact cu datele d-voastra cu caracter personal le este interzisa utilizarea acestor date catre terte persoane.
            Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- pentru confirmarea solicitarii d-voastra
- pentru a va anunta actualizarile ofertelor,ofertele speciale,informatii actualizate si alte servicii noi oferite
- pentru a emite si a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat.
- pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea d-voastra.
- pentru a solutiona cererile si reclamatiile d-voastra.
            SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau daca exista o solicitare din parte d-voastra in acest sens.
            Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
           SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL nu vinde,nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
           SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL nu foloseste datele cu caracter personal pentru relizarea de date statistice .Datele cu caracter personal comunicate de turisti/agentii de turism care contin date cu caracter personal despre turisti sunt prelucrate numai pentru a contracta servicii turistice si a emite documente financiar contabile in vederea efectuarii platii serviciilor comandate.
MINORI

          SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor dar achizitionate de catre un adult.Daca sunteti minor si accesati un site , o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
        
IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE
        
          Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau daca doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre  SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL si care va privesc direct va rugam sa ne contactati la adresa de mail: lagunamangalia@yahoo.com.
  
LEGISLATIE

          Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane.In caz de litigiu,se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila,in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul  SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun.

 SC LIAL STAR IMPORT EXPORT SRL
 
Administrator                     LUCA IONEL

 
Harta Hotel Laguna ***
NT~inchide

Rezerva acum !

Perioada in care doriti rezervarea:
de la:
pana la:
Tipul si numarul de camere dorit:
O singura persoana
Doua persoane
Doi adulti si un copil